Bodin


Kalender - Bodin
Ingen registrerte hendelser

 

VELKOMMEN TIL BODIN MENIGHET

Dette er Bodin menighet sine hjemmesider. Her finner du informasjon om virksomheten vår. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du vil vite mer om, eller hvis det er noe vi kan hjelpe deg med. Bruk menyen på venstre side for å navigere på hjemmesiden vår.

 

Her kan dere lese søndagens prekentekst

Søndagens prekentekst

Brosjyre og påmelding til KONFIRMASJONSTID I BODIN OG HUNSTAD KIRKE er klart. Last ned brosjyren til din kirke og bruk link til påmeldingsskjema her.


Kirkevandring + gudstjeneste

Rønvik menighet ønsker alle velkommen til vandring før gudstjenesten i Bodin kirke 2. Pinsedag. ( Mandag 25. mai) Det blir ikke gudstjeneste i Rønvik kirke denne dagen men felles i Bodin kirke. Det er 4. året vi tar denne turen og det har blitt en fin stund for mange. Etter vandringen går vi til gudstjeneste i kirken med påfølgende kirkekaffe. Ring Diakon Vigdis Larsen hvis du har spørsmål

Les mer...


Kirkevalget 2015

Nominasjonskomtèene til kirkevalget har nå begynt arbeidet med å rekruttere til nye menighetsråd. Hvis du har innspill må du gjerne kontakte noen på listen nedenfor.Nominasjonskomitè Bodin:
Bibbi Skogøy 934 56 548
Petter Estensen 481 51 089
Vidar Berg 976 39 765

Nominasjonskomitè Innstranden:
Inger Johanne Jentoft 470 32 695
Wenche Lind 917 34 267
Torkel Irgens 908 31 739

Les mer...


Speiding for barn og unge med utviklingshemming

Bodin KFUK-KFUM-speidere starter i januar 2015 med speiding for barn og unge med utviklingshemming.
Det nye tilbudet retter seg mot barn og ungdommer fra 4.trinn og t.o.m. videregående skole. Møtene vil primært være på torsdager samtidig med de andre enhetene i speidergruppa.
Gruppa har drevet med speiding i Bodø siden 1975 og har i dag rundt 60 engasjerte medlemmer. Vi har et høyt aktivitetsnivå og har blant annet kajakker, seiljoller og kanoer, som brukes aktivt i arbeidet.
For å finne ut mer om tilbudet, kan du gå inn på www.bodinspeiderne.com .Der finner du også terminliste for alle enhetene for våren 2015. Velkommen til informasjonsmøte for foresatte på Kirkely Menighetshus 15.januar 2015 klokken 1900.

Les mer...


Bodin kantori ønsker DEG som sanger!!

Bodin kantori er et sangtilbud for voksne i Bodin menighet. Kantoriet er en viktig del av gudstjeneste- og konsertlivet i Bodin menighet og jobber med både ny og eldre musikk.

Vi øver hver torsdag kl. 18.30 i Bodin kirke.
Leder er kantor Marit Nergaard. Møt opp, eller ta kontakt på tlf. 944 729 77.

Les mer...


Bodinspeiderne inviterer nye til å delta

Bodin KFUK og KFUM speidere inviterer nye til å bli speidere.

Les mer...


Design og løsning © Seria